Vi arrangerer, opsætter, passer og plejer dine grønne områder

Her får du professionel hjælp til indretning og planlægning af haven

Havekonsulentservice

Få vores professionelle hjælp til indretning og planlægning af haven. Vi giver vejledning om pleje af de enkelte planter/elementer i din have, eller en evt. ændring af hele haven, eller dele deraf, så den fungerer optimalt .

Træfældning, beskæring og pleje

Vi fælder dine træer hurtigt og sikkert. Ved store og farlige træer har vi vores egen topkapper, som kan klatre op og fælde træerne oppefra.

Pleje og vedligeholdelse

Er dine fingre knap så grønne men ønsker du stadig haven skal stå i fuld flor, tilbyder vi en individuel fast årlig aftale, tilpasset dit behov, for vedligeholdelsen af din have.

Græs

Drømmer du om en flot, grøn græsplæne hvor du kan stille havesættet, ligge på et tæppe eller mærke græsset under tæerne.

Der findes der forskellige græstyper til forskellige formål og brugsgrader – vi hjælper med dem alle.

Hegn og støttemure

Der findes et væld af muligheder med hegn, mure og plankeværk – både med sten, træ og planter. Vi opsætter flotte trapper, støttemure og ramper der udover en funktionsmæssig værdi, også giver liv til haven.

Belægning og nyanlæg

Flotte fliser og smukke natursten er en vigtig del af en brugsvenlig have.
Vi leverer og anlægger f.eks: granit, flot beton, jern og ædeltræ.

Andre haveopgaver

Når det kommmer til havearbejde er vi på hjemmebane og hjælper med et væld af opgaver herunder både vintervedligehold, beskæring, havedamme, spejlbassiner, fliser og græsplæner.
Behovet for din havepleje er ofte individuel og du skal derfor ikke være bleg for at kontakte os og spørge løs om dine havedrømme.